O nama

Mi smo mlada specijalizirana tvrtka za pružanje inovativnih usluga s posebnom tarifom (06x brojevi i SMS usluge).

Osim usluga s posebnom tarifom tvrtka se bavi uslugom najma besplatnih 0800 brojeva, te za potrebe istih razvojem call i web call centara.

Za potrebe poslovanja naših klijenata razvili smo specijalnu custom made aplikaciju koja omogućuje konstantan nadzor i vođenje/praćenje poslovanja u realnom vremenu.

Naš vlastiti razvojni tim sastavljen od certificiranih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom programiranja i razvoja na području voice-a omogućava naüim klijentima brzu prilagodbu i implementaciju njihovih specijalnih zahtjeva u naš voice sustav u svakom trenutku.

Osim postojećim aplikacija se u vrlo kratkom roku može nadograditi raznim funkcionalnostima prema potrebama i željama naših klijenata.

Ovisno o potrebama i zahtjevima klijenata možemo pružiti stručnu podršku u oglašavanju njihovih usluga putem web marketinga i ostalih oblika naprednog oglašavanja.

Naša zadaća je osigurati našim klijentima najbolju uslugu, konstantan stručni nadzor i omogućiti im najveću vrijednost i kvalitetu isporučenih usluga.

Zadovljstvo naših klijenata je naš cilj. Stoga nam se mogu obratiti s punim povjerenjem.